Новини

13 Април `15
Конкурс "Великденско яйце" 2015

Приятели,

Днес стартираме нашия фотоконкурс “Великденско Яйце” 2015.

Всеки един от вас може да ни изпрати само 1 своя снимка, носеща великденско настроение, за която притежава авторските и/или сродните им права. 

Колажи не се приемат!

Снимки от фотосесии не се приемат!

Наградите в конкурса са:

 голяма награда - 1 ваучер за фотокнига Класик с тема по избор (20 страници), формат 205/290 или 290/205 (дава се от жури на Funbook, в края на конкурса)

• седмична награда – 1 магнит с ваша снимка (дава се всеки петък, на случаен принцип измежду всички участници)

Период на играта: 14.04 - 15.05.2015.

Снимките можете да изпращате:

- като прикачени към съобщение до нашата фен страница

- прикачени в имейл до photo@funbook.eu

Молим всички участници да се запознаят с правилата на конкурса.

Очакваме ви!

 

FunBook Мини конкурс “Великденско Яйце” 2015 Регламент

Условия на конкурса

1. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ – 11:00 ч. на 14.04.2014 - 15:00 ч. на 15.05.2015 г. Продължителността на конкурса е 32 дни. Победителят ще бъде обявен на 18.05.2015 в 11:00 ч.

2. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА – АЙПРИНТ ООД.

3. УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА - В играта могат да вземат участие всички членове на социалната мрежа Facebook, намираща се на виртуален адрес www.facebook.com.

4. ТЕРИТОРИЯ - Територията на Република България.

5. НАГРАДИ – Наградите за конкурса ще бъдат осигурени от АЙПРИНТ ООД и ще бъдат:

• голяма награда - ваучер за фотокнига Класик с тема по избор (20 страници), формат 205/290 или 290/205 (дава се от жури, в края на конкурса)

• седмична награда – магнит с ваша снимка (дава се всеки петък, на случаен принцип измежду всички участници в конкурса)

6. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА - Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва: участието в играта не е свързано с покупката на стока или услуга и всеки потребител на Facebook има право да участва в нея безплатно.

Единственото условие за това е той да изпрати съобщение до фен страницата на Фънбук или на имейл – photo@funbook.eu с прикачена снимка, за която притежава авторските и/или сродните им права. Ако участникът не притежава авторски права върху качената от него снимка, той не може да участва в конкурса и следва незабавно да прекрати своята регистрация.

Един потребител може да участва в конкурса само с една снимка. 

Нецензурни, рекламни, агресивни и агитационни снимки и коментари в тази игра или други конкурси, ще бъдат изтривани.

7. УСЛОВИЯ ЗА ПОБЕДА 

Победителят в конкурса ще бъде един участник. Той се избира от жури в състав представители от “АЙПРИНТ“ ООД. 

8. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ 

След като приключи срокът на състезанието, победителят ще бъде обявен на стената на фен страницата. За да получи наградата си, спечелилият участник следва да предостави координати, на които организаторът да се свърже с него, за да се уточни начинът за получаване на наградата. Спечелилият участник в играта, който не е потърсил наградата си в едномесечен срок от края на състезанието (до 18.06.2015 г.), губи правата си върху нея. В такъв случай, наградата ще бъде предоставена на друг участник, избран от журито.

9. ДРУГИ УСЛОВИЯ - Не се предвижда замяна на спечелена награда с паричната и равностойност. С участието си в тази игра по посочените в настоящите правила начини, участниците се съгласяват, че в случай че са спечелили награда, техните имена, други лични данни, образи, гласове и други индивидуализиращи белези биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни или видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. С участието си в играта участниците се съгласяват с настоящите правила. Организаторът може, с което участниците се съгласяват, да променя по всяко време настоящите условия и правила едностранно, с публикуването на промените на Facebook страницата. Служителите на „Айпринт " ООД, както и членове на техните семейства, нямат право на участие в играта.

10. ДОБРИ НРАВИ - Нецензурни или разрушаващи добрия нрав на обществото снимки и коментари няма да бъдат публикувани или ще бъдат изтривани. Неистински персонажи не могат да участват в играта.


Партньори:

Illusion Atia print All Decors iPrint NEOPrint