Новини

23 Декември `15
Конкурс "Моята любима зимна снимка" 2016

Скъпи приятели,

На 4 януари стартираме нашия традиционен зимен фотоконкурс

“Моята любима зимна снимка” 2016.

Всеки един от вас може да ни изпрати само 1 своя снимка, носеща празнично и/или зимно настроение, за която притежава авторските и/или сродните права и която ние ще публикуваме на страницата ни във Facebook. 

Колажи не се приемат!

Снимки от професионални фотосесии не се приемат!

Наградата в конкурса се дава от жури на Funbook:

Голяма награда (в края на конкурса)

• 1 ваучер за фотокнига Елеганс с тема по избор (12 разтвора), формат 205/290.

• 1 ваучер за фотокнига Класик с тема по избор (20 страници), формат 205/290 или 290/205

Седмична награда (на произволен принцип сред всички участници, дава се всеки петък) – 3 броя на седмица

• календар с ваша снимка (използва се снимката, която участва в конкурса; календарът се изработва до 10 работни дни)

Период на играта: 04.01.16 - 12.02.2016.

Голямата награда ще бъде дадена на 15.02.16 г.!

Снимките можете да изпращате:

- като прикачени към съобщение до нашата фен страница

- прикачени в имейл до photo@funbook.eu

Очакваме ви!

***

FunBook Зимен конкурс 2016 Регламент

Условия на конкурса

1. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ – от 11:00 ч. на 04.01.2016 до 16:00 ч. на 12.02.2016 г. Продължителността на конкурса е 6 седмици.  Победителят ще бъде обявен на 15.02.2016 в 11:00 ч.

2. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА – АЙПРИНТ ООД.

3. УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА - В играта могат да вземат участие всички членове на социалната мрежа Facebook, намираща се на виртуален адрес www.facebook.com.

4. ТЕРИТОРИЯ - Територията на Република България.

5. НАГРАДИ – Наградите за конкурса ще бъдат осигурени от АЙПРИНТ ООД и ще бъдат както следва:

Голяма награда (в края на конкурса, дава се от жури)

• 1 ваучер за фотокнига Елеганс с тема по избор (12 разтвора), формат 205/290.

• 1 ваучер за фотокнига Класик с тема по избор (20 страници), формат 205/290 или 290/205

Седмична награда (на произволен принцип сред всички участници, дава се всеки петък) – 3 броя на седмица

• календар с ваша снимка (използва се снимката, която участва в конкурса; календарът се изработва и се изпраща по пощата до 10 дни след обявяването на наградата)

6. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА - Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници както следва: участието в играта не е свързано с покупката на стока или услуга и всеки потребител на Facebook има право да участва в нея безплатно.

Единственото условие за това е той да изпрати съобщение до фен страницата на Фънбук с прикачена снимка, за която притежава авторските и/или сродните им права. Ако участникът не притежава авторски права върху качената от него снимка, той не може да участва в конкурса и следва незабавно да прекрати своята регистрация.

Един потребител може да участва в конкурса само с една снимка. 

Нецензурни, рекламни, агресивни и агитационни снимки и коментари за гласуване в тази игра или други конкурси ще бъдат изтривани.

7. УСЛОВИЯ ЗА ПОБЕДА 

Победители в конкурса ще бъдат двама участници. Те се избират от жури в състав представители от “АЙПРИНТ“ ООД. Всяка седмица ще бъде давана поощрителна награда – 3 броя. Участниците, получили тази награда, ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду всички участници. Участник, получил такава награда, не участва в следващите тегления на поощрителни награди.

ВАЖНО:

Спечелилите безплатни фотокниги от минали конкурси на Фънбук не участват за големите награди на този конкурс. Те могат да участват само за седмичните награди!

8. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ 

След като приключи срокът на състезанието, победителят ще бъде обявен на стената на фен страницата. За да получи наградата си, спечелилият участник следва да предостави координати, на които организаторът да се свърже с него, за да се уточни начинът за получаване на наградата. Спечелилият участник в играта, който не потърси наградата си в едномесечен срок от края на състезанието (до 15.03.2016 г.), губи правата си върху нея. В такъв случай, наградата ще бъде предоставена на следващия участник в класирането или ще бъде избрана друга снимка от журито.

9. ДРУГИ УСЛОВИЯ - Не се предвижда замяна на спечелена награда с паричната и равностойност. С участието си в тази игра по посочените в настоящите правила начини, участниците се съгласяват, че в случай че са спечелили награда, техните имена, други лични данни, образи, гласове и други индивидуализиращи белези биха могли да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни или видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. С участието си в играта участниците се съгласяват с настоящите правила. Организаторът може, с което участниците се съгласяват, да променя по всяко време настоящите условия и правила едностранно, с публикуването на промените на Facebook страницата. Служителите на „Айпринт " ООД, както и членове на техните семейства, нямат право на участие в играта.

10. ДОБРИ НРАВИ - Нецензурни или разрушаващи добрия нрав на обществото снимки и коментари няма да бъдат публикувани или ще бъдат изтривани. Неистински персонажи не могат да участват в играта.

 

Станете почитатели на страницата ни във Фейсбук!  

Ваучери - възползвайте се и направете вълнуващ подарък за Вашите близки и приятели. 


Партньори:

Illusion Atia print All Decors iPrint NEOPrint