За нас

Собственост

Funbook е запазена марка на АЙПРИНТ ООД. АЙПРИНТ ООД е основана през септември 2008г. и е собственост на НЕО АРТ ООД и АТИА ГРУП АД. Фирмата има 100 % български капитал. Основният предмет на дейност на АЙПРИНТ е дигитален офсетов печат. Базирайки се на интернет решение, сайтът www.funbook.eu дава възможност за печат на фотокниги и други фотопродукти. 

Мисия

Нашата мисия е да променим обичайните виждания за фотографията и да Ви предложим нови възможности за забавление с любимите Ви снимки. В сайта на Funbook можете да създадете уникални фотокниги, в които да запечатате най-хубавите моменти от Вашето пътешествие, сватба, рожден ден, събиране с приятели или друга интересна случка, която желаете да превърнете в красив спомен!

За нас е важно да Ви осигурим забавни и приятни моменти, както и да Ви помогнем да споделите преживяванията си с близки и приятели, да направите съвършения подарък и да изненадате любимите хора! Всеки продукт на Funbook е специален и неповторим, защото носи отпечатък от Вашето творчество! Благодарение на достъпното оформление на сайта и лесния начин за работа в него, Funbook Ви дава възможност да развиете и усъвършенствате творческия си потенциал, да експериментирате с богатството от теми, които предлагаме и да се насладите на прекрасния фотопродукт, който сте създали. 

Надяваме се, че заедно с Funbook ще преживеете много прекрасни моменти и ще се връщате отново на сайта, за да бъдем заедно!  

 

С уважение,

Екипът на Funbook

 

Партньори:

Illusion Atia print All Decors iPrint NEOPrint