Създайте сами своята фотокнига!
Създайте сами своята фотокнига!

Красивите моменти от живота минават толкова неусетно и бързо. Единственият начин да ги запазите за по-дълго, е като им дарите дом. Funbook Ви предлага великолепен начин да направите това. Развихрете фантазията си, забавлявайте се и създайте сами своята неповторима фотокнига. Ние ще я отпечатаме за Вас на качествена хартия, ще я подвържем със стилна и елегантна корица и ще Ви я поднесем в красива опаковка. С голямото си разнообразие от теми и много други удобства, нашите фотокниги са пълни с изненади. Потопете се в магията на творчеството и създайте своята фотокнига сега!

Създадено лично от Вас!
Създадено лично от Вас!

Изживейте отново приятните мигове и се забавлявайте с Funbook!
Ние Ви предлагаме уникалната възможност съвсем сами да създадете своя фотокнига и да изберете нейния облик според собствения Ви вкус и желания. Никога не е било толкова бързо и лесно!

Голямо разнообразие!
Голямо разнообразие!

Всяка фотокнига, която създавате, предлага множество комбинации от различни по размер, брой и разположение снимки. Съчетайте ги с многобройните възможности за текст, заглавия, формат и обем според желанията Ви и Вашата фотокнига е готова! Разкажетe преживяванията си така, че да създадете приятни емоции на Вас и близките си!

Истинска книга с Вашите снимки и текст!
Истинска книга с Вашите снимки и текст!

Нашите фотокниги не се различават по нищо от луксозните книги, предлагани в книжарниците. Също като тях, те са професионално подвързани с твърда корица с гарантирано качество. Единствената разлика е, че ги правите Вие! Не се колебайте и създайте своята фотокнига сега! С изискания си и елегантен вид, тя би била и чудесен избор за подарък.

Невероятно удобно!
Невероятно удобно!

Фотокнигите на Funbook се отличават с изискан и компактен вид, което прави съхранението им изключително удобно.
Това Ви дава възможност да ги разглеждате и да им се наслаждавате навсякъде и по-всяко време.

Без инсталации!
Без инсталации!

Funbook е изключително лесен и достъпен, за своите клиенти, сайт. Не е необходимо да инсталирате скъпи и сложни програми, нито да имате каквито и да са задълбочени познания, за да създадете Вашата красива фотокнига. Необходимо е само желание и добро настроение. Всичко останало е от нас!

Уникално функционален!
Уникално функционален!

Чрез своята уникална функционалност, сайтът funbook.eu превръща създаването на фотокнига в истинско удоволствие! Богатото и леснодостъпно оформление на сайта Ви позволява само с няколко кликвания да подредите снимките във Вашата фотокнига. Drag&drop (влачене и пускане), ротиране (въртене на снимката), autofill (възможност за качване на всички снимки от дадена папка едновременно), опциите за промяна на шрифта по размер и вид (B, I, U), подравняване, добавянето на допълнителни страници или премахването на такива и пренареждането на вече поставени снимки, са само част от многото възможности, които Funbook предлага.

Идеи за фотокниги ...
Идеи за фотокниги ...

Ежедневието ни е пълно със събития, които заслужават да бъдат запечатани в спомените. Само трябва да се огледаме и да ги видим. Ние от Funbook се сещаме за някои от тези моменти и ги споделяме с Вас. Например, можете да направите фотокнига за: почивка със семейството или приятели, за сватбения ден, първата, втората

и т.н. годинки на моето бебе/дете, различни събития като спортен ден с фирмата, класа, team-building, празнуване на рождени дни, приятелството на двама души, първият учебен ден, завършване на детска градина, всякакви тържества, готварски книги, подаръци – фотокнига с красиви снимки и още много, много други!

Партньори:

Illusion Atia print All Decors iPrint NEOPrint